,,Înţelepciunea nu este altceva decât durere vindecată." Robert Gary Lee

30 ianuarie 2015

Perfectul simplu

             Foto- google.ro

                         Am învăţat că viaţa nu este o materie exactă, ce ţi se predă în timpul copilăriei, adolescenţei, pentru a putea ,,presta” mai târziu, fie măcar şi la cote acceptabile. Nu poți deține controlul prea mult, iar regulile ei se schimbă continuu. Nimic nu este ceea ce pare, nimic nu este întâmplător şi nimic nu este veşnic. Nimic nu este la fel. Nimic nu trebuie să te surprindă, nimic nu trebuie să te doboare. Nimic nu trebuie luat înapoi. 
                          Ceea ce ne dăruim unii altora este singurul lucru care contează, relaţiile noastre, sentimentele, emoţiile toate. Singurul care va merge oriunde cu noi e sufletul nostru, cu tot ce am pus în el. Restul e trecător, deşertăciune. Iar Domnul râde la fiecare cuvânt frumos pe care inima ta îl scrie pe crucea ce o cari cu seninătate. Iar atunci când te prăbuşeşti, îţi toarnă în inimă şi mai multă iubire, ca să poţi să te ridici şi să păşeşti înainte cu şi mai multă dăruire de sine. Nimic din ce ţi se întâmplă nu trebuie să îţi închidă inima. Păstrează fiecare bucurie ca fiind unică şi nepreţuită. Căci inima ta e căuşul sfânt, în care fiecare om are locul lui, înţelesul lui, rolul lui şi dreptul său la iubire.
                                                                                     A. F.

Un comentariu:

carla spunea...

Cu randurile tale ne deschizi ochii, mintea si inima... reusesti intr-adevar sa ne transmiti niste mesaje fantastice !!! Multumesc!!!

- ,,În inima omului se află începutul şi sfârşitul tuturor lucrurilor.” Lev Tolstoi